1Ріпчасту цибулю очистити, промити, обсушити та нарізати тонкою соломкою. Залити цибулю оцтом і витримати 20 хвилин, потім відкинути на сито або друшляк.
2Моркву очистити, відварити та натерти на крупній тертці.
3Яйця відварити круто в підсоленій воді, опустити на 1 хвилину в холодну воду, почистити та дрібно порубати.
4Буряк натерти на тертці.
5М'ясо відварити до готовності в підсоленій воді, вийняти з каструлі, остудити, нарізати соломкою.
6Картоплю очистити, відварити цілою, остудити та натерти на тертці.
7Укласти продукти в салатник або келих шарами, змащуючи кожен шар майонезом: буряк, м'ясо, яйця, моркву, мариновану цибулю та картоплю. Порядок шарів можна змінювати за бажання.
8Очистити гранат. Перед подачею посипати салат зернами граната й одразу подавати.