Салат з відвареного м'яса й овочів «Насичений смак»
Салат з відвареного м'яса й овочів «Насичений смак»

Салат з відвареного м’яса й овочів «Насичений смак»

  

2 Травня, 2019

Школа кулинара 2016 №1 Январь

Ingredients

Буряк - 2 шт.

Яловичина - 250 г

Яйця - 5 шт.

Майонез - 300 мл

Морква - 4 шт.

Картопля - 4 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Оцет 3% - 100 мл

Гранат - 1 шт.

Сіль

Directions

1Ріпчасту цибулю очистити, промити, обсушити та нарізати тонкою соломкою. Залити цибулю оцтом і витримати 20 хвилин, потім відкинути на сито або друшляк.

2Моркву очистити, відварити та натерти на крупній тертці.

Салат з відвареного м'яса й овочів «Насичений смак»

3Яйця відварити круто в підсоленій воді, опустити на 1 хвилину в холодну воду, почистити та дрібно порубати.

4Буряк натерти на тертці.

Салат з відвареного м'яса й овочів «Насичений смак»

5М'ясо відварити до готовності в підсоленій воді, вийняти з каструлі, остудити, нарізати соломкою.

6Картоплю очистити, відварити цілою, остудити та натерти на тертці.

7Укласти продукти в салатник або келих шарами, змащуючи кожен шар майонезом: буряк, м'ясо, яйця, моркву, мариновану цибулю та картоплю. Порядок шарів можна змінювати за бажання.

Салат з відвареного м'яса й овочів «Насичений смак»

8Очистити гранат. Перед подачею посипати салат зернами граната й одразу подавати.

Салат з відвареного м'яса й овочів «Насичений смак»

00:00