111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Щука - 1 тушка вагою близько 500 г
Хрін тертий - 1 склянка
Масло вершкове - 3 ст. ложки
ДЛЯ ПРЯНОГО ВІДВАРУ:
Вода - 2 л
Морква - 1 шт.
Петрушка - 1 корінь
Цибуля - 2 шт.
Лавровий лист - 2 шт.
Перець чорний - 7 горошин
Сіль
Directions
1ВІДВАР: Моркву, корінь петрушки та цибулини очистити, розрізати на 4 частини, залити холодною водою, довести до кипіння, додати спеції, посолити та варити 15 хвилин, а потім процідити й охолодити.
2Щуку очистити, випатрати, відрізати голову та хвіст, нарізати шматками, залити пряним відваром і відварити в ньому до готовності.
3Рибу викласти в інший посуд, засипати тертим хроном, полити киплячим маслом і витримати 20 хвилин під кришкою. Залитий маслом хрін надає щуці своєрідного смаку.