Щука відварна з хроном
Щука відварна з хроном

Щука відварна з хроном

  

12 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Щука - 1 тушка вагою близько 500 г

Хрін тертий - 1 склянка

Масло вершкове - 3 ст. ложки

ДЛЯ ПРЯНОГО ВІДВАРУ:

Вода - 2 л

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Цибуля - 2 шт.

Лавровий лист - 2 шт.

Перець чорний - 7 горошин

Сіль

Directions

1ВІДВАР: Моркву, корінь петрушки та цибулини очистити, розрізати на 4 частини, залити холодною водою, довести до кипіння, додати спеції, посолити та варити 15 хвилин, а потім процідити й охолодити.

2Щуку очистити, випатрати, відрізати голову та хвіст, нарізати шматками, залити пряним відваром і відварити в ньому до готовності.

3Рибу викласти в інший посуд, засипати тертим хроном, полити киплячим маслом і витримати 20 хвилин під кришкою. Залитий маслом хрін надає щуці своєрідного смаку.

00:00