Форшмак з мізків страви з м'яса, страви з риби 17 Липня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients Мізки - 350 г Оселедець - 200 г Сметана - 1 склянка Яйця - 2 шт. Жир - 3 ст. ложки Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки Сир - 40 г Оцет 3% - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Лавровий лист Сіль Directions 1Мізки замочити на 40 хвилин. 2Потім зняти плівку, перекласти в каструлю, залити холодною водою, додати оцет, лавровий лист, перець, сіль і варити до готовності. 3Охолоджені мізки та вимочене філе оселедця пропустити через м'ясорубку, додати яйця. 4Фарш укласти на сковороду, змащену жиром, навколо розкласти скибочки картоплі, полити сметаною, посипати сухарями, тертим сиром і запекти в духовці. 00:00