200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
Yields: 6 порцій
Ingredients
Капуста - 500 г
Гриби сушені - 50 г
Цибуля - 3 шт.
Петрушка - 1 пучок зелені
Олія - 50 мл
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Гриби залити теплою водою, залишити на 30 хвилин.
2Капусту розібрати на листя, нашаткувати. Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями.
3Відварити гриби до напівготовності з додаванням невеликої кількості води і нарізати тонкою соломкою.
4На дно чавунної каструлі налити трохи грибного відвару, покласти в неї цибулю, капусту і гриби, полити олією, посолити, поперчити і тушкувати до готовності.