Капуста, тушкована з грибами та цибулею
Капуста, тушкована з грибами та цибулею

Капуста, тушкована з грибами та цибулею

  ,   

29 Лютого, 2020

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Капуста - 500 г

Гриби сушені - 50 г

Цибуля - 3 шт.

Петрушка - 1 пучок зелені

Олія - 50 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби залити теплою водою, залишити на 30 хвилин.

2Капусту розібрати на листя, нашаткувати. Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями.

3Відварити гриби до напівготовності з додаванням невеликої кількості води і нарізати тонкою соломкою.

4На дно чавунної каструлі налити трохи грибного відвару, покласти в неї цибулю, капусту і гриби, полити олією, посолити, поперчити і тушкувати до готовності.

5Зелень петрушки промити, обсушити, дрібно нарізати.

6Готову страву розкласти по тарілках, посипати зеленню петрушки та подати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories133 ккал