Бульйон з печерицями та яйцем
Бульйон з печерицями та яйцем

Бульйон з печерицями та яйцем

    

3 Липня, 2020

Японская кухня

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Дасі (бульйон) - 400 мл

Печериці - 100 г

Кріп - 2‑3 гілочки

Кінза - 2‑3 гілочки

Яйця - 1 шт.

Directions

1Печериці нарізати тонкими скибочками. Зелень кропу та кінзи дрібно нарізати (кілька листочків залишити для декору).

2Дасі влити в каструлю, довести до кипіння, додати печериці, варити на маленькому вогні 3 хвилини.

3Зняти бульйон з вогню, додати яйце, розмішати проти годинникової стрілки, накрити кришкою на 30 секунд.

4Розлити по тарілках, посипати зеленню, прикрасити листочками кропу та кінзи й одразу подати до столу.

00:00

Nutrition Facts

Calories139 ккал