Бринза з оливками та помідорами закуски, салати італійська кухня духовка 12 Квітня, 2020 Еда по-итальянски (Семь поварят) Cook: 35 mins Yields: 4 порції Ingredients Бринза - 600 г Оливки, фаршировані перцем - 10 шт. Маслини без кісточок - 10 шт. Помідори - 1 шт. Цибуля ріпчаста фіолетова - 1 шт. Часник - 2 зубчики Душиця подрібнена - 0,5 ч. ложки Лимон - 2 ст. ложки соку Олія - 2 ст. ложки Перець червоний мелений Сіль Петрушка - зелень Кінза - зелень Directions 1Бринзу нарізати скибочками завтовшки 1‑2 см, укласти на решітку і запекти в духовці при 200°С до золотистого кольору. 2САЛАТ: Нарізати скибочками маслини й оливки, додати нарізаний кубиками помідор, рубаний часник, заправити олією, лимонним соком, сіллю, перцем, душицею, добре перемішати. 3При подачі на блюдо укласти шматочок бринзи і салат, оформити кільцями цибулі, гілочками петрушки та кінзи. 00:00