Бринза з оливками та помідорами
Бринза з оливками та помідорами

Бринза з оливками та помідорами

  ,     

12 Квітня, 2020

Еда по-итальянски (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Бринза - 600 г

Оливки, фаршировані перцем - 10 шт.

Маслини без кісточок - 10 шт.

Помідори - 1 шт.

Цибуля ріпчаста фіолетова - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Душиця подрібнена - 0,5 ч. ложки

Лимон - 2 ст. ложки соку

Олія - 2 ст. ложки

Перець червоний мелений

Сіль

Петрушка - зелень

Кінза - зелень

Directions

1Бринзу нарізати скибочками завтовшки 1‑2 см, укласти на решітку і запекти в духовці при 200°С до золотистого кольору.

2САЛАТ: Нарізати скибочками маслини й оливки, додати нарізаний кубиками помідор, рубаний часник, заправити олією, лимонним соком, сіллю, перцем, душицею, добре перемішати.

3При подачі на блюдо укласти шматочок бринзи і салат, оформити кільцями цибулі, гілочками петрушки та кінзи.

00:00