Бульйон з огірками та яйцем-пашот
Бульйон з огірками та яйцем-пашот

Бульйон з огірками та яйцем-пашот

    

8 Серпня, 2020

Японская кухня

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Дасі (бульйон) - 400 мл

Зелений горошок заморожений або свіжий - 100 г

Яйця - 2 шт.

Огірки - 2 шт.

Петрушка - 2‑3 гілочки

Оцет столовий - 2 ст. ложки

Соус соєвий - 1‑2 ч. ложки

Directions

1Огірки нарізати тонкими скибочками. Зелень петрушки вимити.

2Налити в каструлю 0,5 л води, довести до кипіння і додати оцет. У невеликий ополоник випустити яйце, опустити в киплячу воду з оцтом, варити 3 хвилини. Таким саме чином приготувати пашот з другого яйця.

3Дасі довести до кипіння, додати горошок і Соус соєвий, варити 3 хвилини.

4Огірки та яйця-пашот розкласти по тарілках і залити бульйоном із зеленим горошком. Прикрасити гілочками петрушки.

00:00

Nutrition Facts

Calories138 ккал