Булочки з журавлиною солодка випічка дитяче, духовка 2 Травня, 2020 Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят) Ingredients Борошно пшеничне - 1,5 склянки Апельсин - 1 шт. (сік і цедра) Мед - 0,5 склянки Яйця - 1 шт. Олія - 3 ст. ложки Журавлина - 1 склянка Пшенична крупа мелена - 0,25 склянки Сода харчова - 1 щіпка Сіль - 1 щіпка Directions 1З'єднати сік, цедру, мед, яйце, масло та збити. 2Борошно з'єднати з содою і сіллю, влити яєчну масу, замісити густе тісто. Додати в нього журавлину, пшеничну крупу, перемішати. 3Змащені маслом формочки заповнити на 3/4 тістом і випікати булочки 20 хвилин. 00:00