Булочки з журавлиною
Булочки з журавлиною

Булочки з журавлиною

    ,

2 Травня, 2020

Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)

Ingredients

Борошно пшеничне - 1,5 склянки

Апельсин - 1 шт. (сік і цедра)

Мед - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Журавлина - 1 склянка

Пшенична крупа мелена - 0,25 склянки

Сода харчова - 1 щіпка

Сіль - 1 щіпка

Directions

1З'єднати сік, цедру, мед, яйце, масло та збити.

2Борошно з'єднати з содою і сіллю, влити яєчну масу, замісити густе тісто. Додати в нього журавлину, пшеничну крупу, перемішати.

3Змащені маслом формочки заповнити на 3/4 тістом і випікати булочки 20 хвилин.

00:00