Булочки здобні зі сметаною
Булочки здобні зі сметаною

Булочки здобні зі сметаною

    

9 Березня, 2020

Все лучшие рецепты тортов и пирожных. От сдобных булочек до низкокалорийных продуктов

Ingredients

Борошно - 1 кг

Молоко - 200 мл

Цукор - 300 г

Масло вершкове або маргарин - 300 г

Яйця - 5 жовтків

Дріжджі - 50 г

Сметана - 100 г

Олія - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Дріжджі розвести в теплому молоці, додати половину борошна, перемішати і поставити на 1 годину в тепле місце.

2Жовтки розтерти до білого кольору з цукром, змішати з опарою, додати решту борошна та сіль, розм'якшений маргарин або вершкове масло, ретельно вимісити тісто і дати йому підійти у теплому місці.

3Викласти тісто на посипану борошном дошку, розділити на невеликі кульки та викласти на змащене олією деко. Накрити рушником і поставити на 25 хвилин у тепле місце.

4Потім змастити булочки сметаною і поставити в розігріту до 220°C духовку. Випікати 15 хвилин.

00:00