Паста з грибів маринованих
Паста з грибів маринованих

Паста з грибів маринованих

  ,   

9 Березня, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Гриби - 250 г

Зелена цибуля - 1 пучок

Лимон - 1/3 ч. ложки соку

Олія - 1/3 ч. ложки

Кріп - зелень

Перець чорний мелений

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Оцет - 1 ст. ложка

Перець чорний - 4‑5 горошин

Перець духмяний - 1‑2 горошини

Лавровий лист - 1 шт. маленький

Вода гаряча - 1 склянка

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Гриби відварювати 20 хвилин в маринаді, остудити і злити.

2Разом із зеленою цибулею пропустити гриби через м'ясорубку. Додати чорний перець, подрібнений кріп, полити лимонним соком і олією та ретельно перемішати до однорідної маси.

3Використовувати в якості начинки для бутербродів, прикрасити майонезом і маслинами.

00:00