Вишня сушена
Вишня сушена

Вишня сушена без кісточок (у медовому розчині)

    

8 Березня, 2020

299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вишня

ДЛЯ МЕДОВОГО РОЗЧИНУ:

Вода - 1 л

Мед - 1 склянка

Directions

1Вишню перебрати, вимити, дати їй просохнути, видалити плодоніжки.

2Після цього ягоди помістити в киплячий медовий розчин, довести до кипіння, потім зняти з вогню та залишити на 24 години для зацукровування.

3На наступний день вишню процідити, дати їй обсохнути, розкласти на деку або решітці, покритих пергаментним папером, і сушити в духовці або сушарці спочатку при 60°С, потім досушувати при 50°С.

4Засушена вишня має бути м'якою, але при натисканні з неї не повинен текти сік. Для зберігання можна використовувати дерев'яні коробки або скляні банки.

00:00