Бурчак-шурпа перші страви 6 Січня, 2019 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 1 hr 30 mins Yields: 8 порцій Ingredients М'якоть баранини (лопаткова частина) - 200 г Картопля - 5 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Квасоля - 1 склянка Томат-пюре - 2 ст. ложки Локшина - 150 г Маргарин - 40 г Вода - 2 л Зелень Directions 1М'ясо залити холодною водою і довести до кипіння. 2Додати попередньо замочену квасолю та варити при слабкому кипінні 1 годину. 3Потім додати нарізану кубиками картоплю і варити 15 хвилин. 4Додати локшину, рубану та пасеровану з томатом-пюре цибулю, спеції та варити ще 10 хвилин. 5При подачі посипати рубаною зеленню. 00:00