Cуші з лососем і кунжутом суші японська кухня 19 Серпня, 2018 Японская кухня Ingredients Лосось - 200 г філе Рис - 200 г Оцет для суші - 50 мл Цукор - 0,5 ст. ложки Морська капуста консервована - 50 г Кунжут - 1 ст. ложка насіння Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Сіль Directions 1Філе лосося розморозити, нарізати тонкими скибочками прямокутної форми. 2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 3Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 4Сформувати з рису невеликі колобки прямокутної форми, покласти на кожен скибочку риби, обернути смужками морської капусти, посипати насінням кунжуту. 5Подавати до столу з васабі, соєвим соусом і тонко нарізаним маринованим імбиром. 00:00 Nutrition Facts Calories159 ккал