Капуста по-мисливськи
Капуста по-мисливськи

Капуста по-мисливськи

  ,

6 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Капуста білокачанна - 500 г

Картопля відварена - 750 г

Гриби свіжі - 300 г

Борошно - 2 ст. ложки

Шпик - 50 г

Бульйон - 2 склянки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Потушкувати в сковороді до напівготовності гриби.

2У каструлю укласти шарами скибочки вареної картоплі, крупно нарізану капусту та потушковані гриби.

3СОУС: Розтопити на окремій сковороді кубики шпику і трохи обсмажити на ньому борошно, потім, безперервно помішуючи, щоб не вийшло грудочок, влити в борошно гарячий бульйон - вийде густий соус. Додати в соус сіль і перець.

4Залити соусом картоплю, капусту та гриби. Каструлю закрити кришкою і тушкувати до готовності ще 30 хвилин.

00:00