Салат вітамінний з капусти з солодким перцем і морквою салати 21 Квітня, 2019 Школа кулинара 2015 №5 Март Ingredients Капуста білокачанна - 350 г (середній качан) Морква - 1 шт. середня Перець солодкий - 1 шт. Салат зелений - 5‑6 листочків Сметана 15% - 2 ст. ложки або Лимон - 1‑2 ст. ложки соку + Олія оливкова - 1 ст. ложка Сіль Спеції Directions 1Моркву очистити. З капусти зняти верхнє листя. Капусту та моркву дрібно нашаткувати. Листя салату промити, обсушити та нарізати соломкою. Нарізати перець соломкою. 2Полити капусту лимонним соком, посолити та перемішати. Поєднати капусту з морквою. Додати листя салату, перець і спеції. 3Заправити салат сметаною, перемішати та викласти на плоску тарілку, поставити її на більш широке блюдо. ВАРІАНТ: 1Замість сметани можна використовувати суміш оливкової олії та лимонного соку (1:1), яку подати в соуснику. 00:00