Тістечко «Яблучко»
Тістечко «Яблучко»

Тістечко «Яблучко»

    

24 Липня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Борошно - 500 г

Маргарин - 200 г

Яблука - 150 г пюре

Цукор - 1 склянка

Яйця - 2 шт.

Сода - 5 г

Сіль

ДЛЯ ЯБЛУЧНОГО ПЮРЕ:

Яблука - 1 кг

Вода - 200‑300 г

Directions

ЯБЛУЧНЕ ПЮРЕ:

1Яблука очистити від шкірки, порізати, залити водою, поставити на вогонь і варити на середньому вогні, постійно помішуючи.

2Після того як маса стане м'якою, зняти її з вогню і протерти крізь сито дерев'яним товкачем. Готове пюре за своєю консистенцією схоже на густу сметану.

ТІСТЕЧКА:

1Яблучне пюре ретельно перемішати та збити з чвертю цукру, потім додати чверть білків і продовжувати збивати ще 5 хвилин.

2Маргарин з'єднати з содою та цукром, перемішувати до однорідного стану 8‑12 хвилин, ввести пюре та перемішати. Додати борошно, сіль.

3Розкачати тісто завтовшки 3‑4 мм, вирізати кружальця діаметром 50 мм.

4Випікати їх на сухих листах 10‑15 хвилин.

5Випечені кружальця склеїти попарно яблучною начинкою, зверху глазурувати помадкою.

00:00