1Желатин замочити в холодній воді до набрякання, потім розпустити на водяній бані.
2Яйця збити з 125 г цукру та лимонною цедрою. Всипати борошно, змішане з розпушувачем, додати розм'якшене масло, замісити тісто.
3У роз'ємну форму, змащену маслом і посипану сухарями, викласти тісто і випікати 30‑35 хвилин при 180‑200°С. Охолодити.
4КРЕМ: Яєчні жовтки збити з залишками цукру, влити каву з вершками та прогріти суміш на водяній бані. Загуслу масу зняти з вогню, влити желатин, всипати ванілін, перемішати. Крем охолодити.
5Горіхи порубати, додати мед, перемішати.
6У роз'ємну форму укласти один корж, зверху - половину кавового крему. Накрити другим і третім коржами, прошаровуючи їх кремом і горіхами. Оформити торт кавовими зернами.