Тістечко в шоколаді

  ,   

15 Січня, 2017

Блюда для девичника / Десерты с шоколадом (Семь поварят)

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Цукрова пудра - 0,5 склянки

Масло вершкове - 200 г

Яйця - 3 жовтки

Мигдаль мелений - 1 склянка

Лимон - 2 ст. ложки цедри

ДЛЯ КРЕМА:

Вершки густі - 1 склянка

Шоколад темний - 200 г

Directions

1Розм'якшене масло розтерти з цукровою пудрою. Додати збиті жовтки та перемішати. Безперервно збиваючи, всипати в суміш мигдаль, борошно, цедру лимона та знову збити.

2Охолоджувати 1 годину.

3Формочки наповнити тістом і випікати в середньо нагрітій духовці до готовності.

4КРЕМ: Частину шоколаду розтопити на водяній бані та влити в вершки. Перемішати, дати постояти.

5Полити тістечка кремом. Оформити їх квіткою з шоколаду, карамеллю та зірочкою анісу.

00:00