Блюда для девичника / Десерты с шоколадом (Семь поварят)
Prep: 1 hr
Cook: 50 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
Борошно пшеничне - 0,5 склянки
Цукрова пудра - 0,5 склянки
Масло вершкове - 200 г
Яйця - 3 жовтки
Мигдаль мелений - 1 склянка
Лимон - 2 ст. ложки цедри
ДЛЯ КРЕМА:
Вершки густі - 1 склянка
Шоколад темний - 200 г
Directions
1Розм'якшене масло розтерти з цукровою пудрою. Додати збиті жовтки та перемішати. Безперервно збиваючи, всипати в суміш мигдаль, борошно, цедру лимона та знову збити.
2Охолоджувати 1 годину.
3Формочки наповнити тістом і випікати в середньо нагрітій духовці до готовності.
4КРЕМ: Частину шоколаду розтопити на водяній бані та влити в вершки. Перемішати, дати постояти.
5Полити тістечка кремом. Оформити їх квіткою з шоколаду, карамеллю та зірочкою анісу.