Тістечка «Шоколадні метелики»
Тістечка «Шоколадні метелики»

Тістечка «Шоколадні метелики»

    

27 Січня, 2020

Десерты с шоколадом (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Какао-порошок - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Цукор - 3 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Молоко - 3 ст. ложки

Ванільний цукор - 0,5 ст. ложки

ДЛЯ КРЕМА:

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Цукрова пудра - 5 ст. ложок

Молоко - 4 ст. ложки

Ванільний цукор - 1 ст. ложка

ДЛЯ ДЕКОРУ:

Джем

Лайм - цедра

Directions

1Розм'якшене масло розтерти з цукром до однорідної консистенції, додати збиті яйця, борошно, молоко, какао-порошок, ванільний цукор і збити.

25 формочок заповнити тістом до половини та випікати 20 хвилин. Остудити.

3КРЕМ: Масло збити з половиною цукрової пудри, додати молоко, залишки цукрової пудри, ванільний цукор і збити до однорідної консистенції.

4Тістечка викласти з формочок, зрізати верхівки та вирізати з них метеликів.

5На кожне тістечко відсадити крем, зверху викласти бісквітні заготовки у вигляді метеликів. Оформити джемом, кремом і цедрою лайма.

00:00