Цукати з яблук (у цукрі)
Цукати з яблук (у цукрі)

Цукати з яблук (у цукрі)

  ,   

3 Липня, 2020

  • Эх, яблочко!
  • Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука

Цукор

Directions

1Яблука очистити від шкірки, розрізати кожне на 4 частини, вирізавши середину, покласти в теплу воду. Потім нагріти до розм'якшення.

2Перекласти дольки в холодну воду. Коли вони охолонуть, дати їм обсохнути.

3Покласти яблучні дольки в цукровий сироп і варити. Коли сироп закипить, зняти його з вогню, зняти пінку та залишити яблука до наступного дня.

4Так само повторювати 3 дні, уварюючи кожен раз сироп все густіше та густіше.

5Нарешті, вийняти плоди з сиропу, дати їм підсохнути, обсипати розтертим цукром і поставити в духовку підсушити.

00:00