Цукати з яблук (у цукрі) консервація, ласощі духовка 3 Липня, 2020 Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука Цукор Directions 1Яблука очистити від шкірки, розрізати кожне на 4 частини, вирізавши середину, покласти в теплу воду. Потім нагріти до розм'якшення. 2Перекласти дольки в холодну воду. Коли вони охолонуть, дати їм обсохнути. 3Покласти яблучні дольки в цукровий сироп і варити. Коли сироп закипить, зняти його з вогню, зняти пінку та залишити яблука до наступного дня. 4Так само повторювати 3 дні, уварюючи кожен раз сироп все густіше та густіше. 5Нарешті, вийняти плоди з сиропу, дати їм підсохнути, обсипати розтертим цукром і поставити в духовку підсушити. 00:00