Свиняча вирізка, запечена по-тосканськи
Свиняча вирізка, запечена по-тосканськи

Свиняча вирізка, запечена по-тосканськи

      

4 Липня, 2020

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Свинина - 1 вирізка на кістці, близько 1 кг

Часник - 2 зубчики

Розмарин - 2 гілочки

Олія оливкова - 100 мл / 7 ст. ложок

Сіль - 1 щедра щіпка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Directions

1Частково відокремити кістки від м'яса без видалення кістки.

2Змішати нарізаний часник, нарізане листя розмарину, сіль та перець. Розподілити половину суміші між кісткою та м'ясом. Потім зв'язати обидві частини кухонним шпагатом. Розподілити решту суміші часнику та розмарину по всій зовнішній стороні м'яса, добре втираючи.

3Покласти м'ясо на деко. Скропити олією, поставити в розігіріту до 350°F (180°C) духовку та запікати близько години.

4Коли м'ясо приготується, зняти шпагат, видалити кістку і нарізати м'ясо.

5Подавати з соком зі сковорідки.

00:00