Піца «Дон Батоно»
Піца «Дон Батоно»

Піца «Дон Батоно»

  , ,   ,

4 Липня, 2020

25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня

Ingredients

Батони - 2 шт. невеликих

Гриби - 200 г

Огірки солоні - 2 шт.

Ковбаса варена або сосиски - 100 г

Ковбаса копчена - 100 г

Курка - 1 відварене стегенце

Помідори черрі - 5‑6 шт.

Сир - 200 г

Майонез

Кетчуп

Directions

1Батони розрізати уздовж навпіл.

Піца «Дон Батоно»

2Змастити їх сумішшю майонезу та кетчупу.

Піца «Дон Батоно»

3На кожну половину укласти свою начинку: обсмажені гриби; варену ковбасу з солоними огірками; копчену ковбасу; курку та помідори черрі.

Піца «Дон Батоно»

4Все змастити майонезом і посипати тертим сиром.

Піца «Дон Батоно»

5Запекти піцу в духовці або мікрохвильовці до рум'яності.

6При подачі нарізати скибочками.

Піца «Дон Батоно»

00:00