Цукерки «Горіховий грильяж» десерти, ласощі 22 Серпня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 6 порцій Ingredients Арахіс - 300 г Цукор - 150 г Мед - 150 г Directions 1Обсмажувати горіхи на сухій сковороді до золотистого кольору. Подрібнити блендером. 2Висипати на розігріту суху сковороду цукор, додати мед. Варити до повного розчинення цукру. Маса має набути карамельного відтінку. 3Всипати в карамель подрібнені горіхи. Ретельно перемішати і трохи остудити. 4Розділити суміш на дві частини, розкачати одну частину на поверхні, змащеній олією. Нарізати тонкими смужками. 5Другу частину розкачати в коло завтовшки до 5 мм. Нарізати трикутними шматочками. Охолодити. 00:00