Цукерки «Горіховий грильяж»
Цукерки «Горіховий грильяж»

Цукерки «Горіховий грильяж»

  ,

22 Серпня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Арахіс - 300 г

Цукор - 150 г

Мед - 150 г

Directions

1Обсмажувати горіхи на сухій сковороді до золотистого кольору. Подрібнити блендером.

2Висипати на розігріту суху сковороду цукор, додати мед. Варити до повного розчинення цукру. Маса має набути карамельного відтінку.

3Всипати в карамель подрібнені горіхи. Ретельно перемішати і трохи остудити.

4Розділити суміш на дві частини, розкачати одну частину на поверхні, змащеній олією. Нарізати тонкими смужками.

5Другу частину розкачати в коло завтовшки до 5 мм. Нарізати трикутними шматочками. Охолодити.

00:00