Котлети морквяно-яблучні (з тушкованої моркви)
Котлети морквяно-яблучні (з тушкованої моркви)

Котлети морквяно-яблучні (з тушкованої моркви)

  ,   

26 Лютого, 2020

  • 100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
  • Яблоки (кулинария)
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

У МУЛЬТИВАРЦІ:

Морква - 6 шт. невеликих

Яблука - 4 шт. солодких

Яйця - 2 шт.

Молоко - 250 мл

Манна крупа - 100 г

Сухарі панірувальні

Олія - 4 ст. ложки

Масло вершкове - 30 г

Сіль

Цукор

НА ПЛИТІ:

Морква - 500 г

Яблука - 4 шт.

Яйця - 2 шт.

Молоко

Манна крупа - 2 ст. ложки

Сухарі панірувальні

Масло вершкове - 50 г

Сіль

Цукор

Directions

У МУЛЬТИВАРЦІ:

1Очищену моркву нарізати тонкою соломкою або натерти на крупній тертушці. Покласти в чашу мультиварки, додати вершкове масло, влити молоко. Вибрати режим «Тушкування». Готувати 20 хвилин до м'якості, періодично помішуючи.

2Очистити яблука від шкірки та насіння, нарізати тонкою соломкою або натерти на крупній тертушці. Додати до моркви і перемішати. Всипати цукор і сіль, перемішати. Тушкувати 10 хвилин, постійно помішуючи.

3Всипати манну крупу при постояннм помішуванні. Примусово вимкнути програму. Залишити овочеву масу під кришкою на 20 хвилин.

4Вбити яйця, перемішати.

5Сформувати котлети й обваляти їх в панірувальних сухарях.

6Вибрати режим «Смаження» або «Випічка» й обсмажити котлети на розігрітій олії з обох боків.

НА ПЛИТІ:

1Очищену моркву натерти на тертушці та потушкувати з маслом і молоком.

2Коли морква буде готова, додати нарізані яблука і тушкувати ще 5‑7 хвилин.

3Додати сіль, цукор і манну крупу. Трохи охолодити, вбити яйця, розмішати.

4З цієї маси зробити котлети й обваляти їх в мелених сухарях.

5Обсмажити котлети з двох боків на вершковому маслі.

6Подавати зі сметаною або з фруктово-ягідним киселем.

ЧАС: 1 година 40 хвилин (для мультиварки)

00:00