Салат з ароматними грінками та бринзою
Салат з ароматними грінками та бринзою

Салат з грінками ароматними та бринзою

  

26 Лютого, 2020

100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Перець солодкий - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Огірки - 1 шт.

Авокадо - 1 шт.

Цибуля порей - 1 стебло

Салат - 150 г суміші листя

Бринза - 80 г

ДЛЯ ГРІНОК:

Хліб пшенічній (наприклад, чіабатта) - 100 г

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Чебрець сушений - 1 щіпка

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Томатний сік - 4 ст. ложки

Оцет винний червоний - 1 ч. ложка

Часник - 1 зубчик

Cіль

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Базилік - зелень

Directions

1Розламати хліб на невеликі шматочки, скропити оливковою олією, посипати чебрецем і підсушувати в духовці 10 хвилин при 150°С.

2Нарізати помідор і огірок тонкими кружальцями, цибулю порей - тонкими кільцями, солодкий перець - тонкою соломкою. Розім'яти бринзу. Очистити авокадо, видалити кісточку, нарізати м'якоть тонкими скибочками.

3Промити салатне листя, обсушити та нарвати.

4ЗАПРАВКА: Дрібно посікти часник, змішати з томатним соком, оливковою олією, винним оцтом і сіллю.

5Вистлати блюдо листям салату. Зверху викласти нарізані овочі та бринзу в довільному порядку або шарами. Полити салат заправкою, посипати ароматними сухариками, прикрасити базиліком і подавати.

00:00