Торт морквяний з горіхами та сиром солодка випічка духовка 27 Січня, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 150 г Цукор - 170 г Олія - 170 г Яйця - 3 шт. Морква - 250 г Родзинки - 100 г Волоські горіхи - 100 г Коньяк - 2 ст. ложки Розпушувач - 1 ч. ложка Кориця мелена - 1 ч ложка ДЛЯ ГЛАЗУРІ: Сир вершковий м'який (наприклад, Філадельфія) - 250 г Цукрова пудра - 200 г Directions 1Залити родзинки коньяком, залишити на 10 хвилин. 2Подрібнити волоські горіхи за допомогою блендера в борошно. 3Натерти моркву на дрібній тертці або подрібнити за допомогою блендера. 4Збити яйця з цукром до міцної піни, додати олію. З'єднати з родзинками, морквою та горіхами, перемішати. 5Просіяти борошно з розпушувачем і корицею. 6Змішати сухі та рідкі інгредієнти. 7Вилити тісто в змащену олією форму та випікати близько 50 хвилин при 180°С, до сухого сірника. 8ГЛАЗУР: Збити вінчиком вершковий сир з цукровою пудрою. 9Промазати глазур'ю зверху остиглий пиріг. 00:00