Сирники морквяні з медом млинці, оладки, сирники духовка 21 Січня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 40 mins Yields: 8-10 шт. Ingredients Сир (творог) - 500 г Сметана жирна - 200 г Морква відварна - 50‑100 г Борошно - 60‑80 г Яйця - 1 шт. Цукор - 50 г Сіль Олія для смаження Мед Directions 1Протерти сир (творог) через сито. 2Протерти відварну очищену моркву через сито. З'єднати сир і моркву. 3Всипати в сирно-морквяні масу дві третини борошна та додати яйце, сіль і цукор. Ретельно перемішати. 4Сформувати коржі діаметром 8 см і товщиною 3 см, обваляти в залишках борошна. 5Смажити сирники на розпеченій сковороді, змащеній олією, по 1 хвилині з кожного боку, зробивши в центрі одного з боків сирника поглиблення. 6Викласти обсмажені сирники в ємність для запікання. Розкласти в поглиблення сметану. Запікати сирники в розігрітій духовці 6‑8 хвилин при 220°С. 7Подавати, поливши медом. 00:00