Сирники морквяні з медом
Сирники морквяні з медом

Сирники морквяні з медом

    

21 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 8-10 шт.

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Сметана жирна - 200 г

Морква відварна - 50‑100 г

Борошно - 60‑80 г

Яйця - 1 шт.

Цукор - 50 г

Сіль

Олія для смаження

Мед

Directions

1Протерти сир (творог) через сито.

2Протерти відварну очищену моркву через сито. З'єднати сир і моркву.

3Всипати в сирно-морквяні масу дві третини борошна та додати яйце, сіль і цукор. Ретельно перемішати.

4Сформувати коржі діаметром 8 см і товщиною 3 см, обваляти в залишках борошна.

5Смажити сирники на розпеченій сковороді, змащеній олією, по 1 хвилині з кожного боку, зробивши в центрі одного з боків сирника поглиблення.

6Викласти обсмажені сирники в ємність для запікання. Розкласти в поглиблення сметану. Запікати сирники в розігрітій духовці 6‑8 хвилин при 220°С.

7Подавати, поливши медом.

00:00