Кульки морквяно-сирні (творожні) овочеві страви українська кухня 24 Лютого, 2019 50 рецептов украинской кухни Ingredients Морква - 1 кг Сир (творог) - 200 г Манна крупа - 4 ст. ложки Яйця - 1 шт. Цукор - 2 ст. ложки Молоко - 0,5 склянки Сухарі панірувальні - 4 ст. ложки Масло вершкове - 2 ст. ложки Сметана - 0,5 склянки Сіль Directions 1Дрібно нарізану моркву потушкувати з молоком до готовності. 2Додати підсушену манну крупу, цукор, сіль. Добре все перемішати і тушкувати до готовності крупи. 3Моркву охолодити до теплого стану, додати сире яйце, добре перемішати. Змішати з сиром (творогом), пропустити через м'ясорубку. 4Сформувати кульки завбільшки з волоський горіх, обваляти в сухарях і смажити. 5Подавати зі сметаною. 00:00