Коржики морквяні
Коржики морквяні

Коржики морквяні

    ,

24 Листопада, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Морква - 2 шт. великих

Цукор - 75 г

Борошно - 2 склянки

Сода - 1,5 ч. ложки

Оцет - для гасіння соди

Яйця - 2 шт.

Маргарин - 75 г

Directions

1Моркву очистити, натерти на дрібній тертушці, змішати з цукром, борошном, содою, яйцями та маргарином, замісити тісто.

2Викласти тісто у форму для випічки, розрівняти, випікати в попередньо розігрітій духовці 20-30 хвилин.

3Готовому коржу дати охолонути, акуратно вийняти його з форми і нарізати порційними шматочками.

00:00

Nutrition Facts

Calories124 ккал