Коржики морквяні випічка духовка, низькокалорійне 24 Листопада, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 5 порцій Ingredients Морква - 2 шт. великих Цукор - 75 г Борошно - 2 склянки Сода - 1,5 ч. ложки Оцет - для гасіння соди Яйця - 2 шт. Маргарин - 75 г Directions 1Моркву очистити, натерти на дрібній тертушці, змішати з цукром, борошном, содою, яйцями та маргарином, замісити тісто. 2Викласти тісто у форму для випічки, розрівняти, випікати в попередньо розігрітій духовці 20-30 хвилин. 3Готовому коржу дати охолонути, акуратно вийняти його з форми і нарізати порційними шматочками. 00:00 Nutrition Facts Calories124 ккал