172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яловичина - 500 г фаршу
Кукурудза консервована - 750 г
Сир - 100 г
Яйця - 4 шт.
Помідори - 200 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія - 2 ст. ложки
Молоко - 250 мл
Томатна паста - 2 ст. ложки
Базилік - 1 пучок
Cіль
Перець чорний мелений
Перець червоний мелений
Directions
1Картоплю очистити, нарізати кубиками й обсмажити в частині олії.
2Сир натерти.
3Цибулю нарізати та пасерувати в залишках олії, змішати з яловичим фаршем.
4Кукурудзу вийняти шумівкою з банки, змішати її з 50 г натертого сиру й 1 яйцем, приправити та додати до фаршу.
5На дно дека покласти фарш. Помідори розрізати навпіл і розкласти зверху.
6Збити разом вершки, томатну пасту, 3 яйця і подрібнений базилік. Полити цією сумішшю помідори, потім посипати залишками сиру. Запікати в духовці 30 хвилин при 200°С.