100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 15 mins
Yields: 4 порції
Ingredients
Цвітна капуста - 300 г
Морква - 1 невелика
Вишня свіжа або свіжоморожена - 200 г
Сіль
ЗАПРАВКА:
Сметана нежирна - 150 г
Часник - 1 зубчик
Горіхи волоські очищені - 50 г
Кріп - зелень
Directions
1Розібрати цвітну капусту на суцвіття, відварювати в підсоленій киплячій воді 5 хвилин.
2Злити відвар, залити капусту крижаною водою, щоб вона залишалася хрусткою.
3Очистити моркву, нарізати кружальцями. Бланшувати в киплячій воді 5 хвилин. Злити воду, остудити.
4ЗАПРАВКА: Дрібно посікти очищений часник і зелень кропу. Подрібнити за допомогою ножа волоські горіхи. Додати часник, кріп і горіхи в сметану, ретельно перемішати, посолити.
5Видалити кісточки зі свіжої вишні (свіжоморожену розморозити при кімнатній температурі).
6Акуратно перемішати всі продукти, викласти в салатник і подати.