Салат з цвітної капусти з вишнею

    

12 Грудня, 2016

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Цвітна капуста - 300 г

Морква - 1 невелика

Вишня свіжа або свіжоморожена - 200 г

Сіль

ЗАПРАВКА:

Сметана нежирна - 150 г

Часник - 1 зубчик

Горіхи волоські очищені - 50 г

Кріп - зелень

Directions

1Розібрати цвітну капусту на суцвіття, відварювати в підсоленій киплячій воді 5 хвилин.

2Злити відвар, залити капусту крижаною водою, щоб вона залишалася хрусткою.

3Очистити моркву, нарізати кружальцями. Бланшувати в киплячій воді 5 хвилин. Злити воду, остудити.

4ЗАПРАВКА: Дрібно посікти очищений часник і зелень кропу. Подрібнити за допомогою ножа волоські горіхи. Додати часник, кріп і горіхи в сметану, ретельно перемішати, посолити.

5Видалити кісточки зі свіжої вишні (свіжоморожену розморозити при кімнатній температурі).

6Акуратно перемішати всі продукти, викласти в салатник і подати.

00:00