Печериці з тофу та кропом
Печериці з тофу та кропом

Печериці з тофу та кропом

  ,

5 Березня, 2019

100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 1 л

Ingredients

Печериці - 1 кг

Тофу - 100 г

Кріп - 1 пучок

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Вода - 1 л

Олія оливкова - 50 мл

Лавровий лист - 2 шт.

Перець духмяний - 5 горошин

Перець рожевий - 5 горошин

Оцет яблучний - 50 мл

Сіль

Цукор

Directions

1Скласти печериці в друшляк, промити холодною водою. Помістити в каструлю, залити холодною водою. Довести до кипіння, варити 5 хвилин на помірному вогні. Відкинути на друшляк.

2Нарізати тофу великими кубиками.

3МАРИНАД: Влити 1 л води та оливкову олію в каструлю, додати лавровий лист. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Влити оцет, додати перець, сіль і цукор, варити на помірному вогні 5 хвилин.

4Покласти гілочку кропу, тофу та гриби в стерилізовані банки невеликої ємності. Рівномірно залити маринадом. Закупорити стерилізованими кришками.

5Стерилізувати закриту банку 20 хвилин на невеликому вогні.

6Зберігати в темному прохолодному місці.

00:00