Чанахі (з болгарським перцем і курдючним салом)
Чанахі (з болгарським перцем і курдючним салом)

Чанахі (з болгарським перцем і курдючним салом)

      

24 Березня, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs 10 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Баранина - 400 г м'якоті

Картопля - 3 шт.

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Баклажани - 1 шт.

Перець солодкий - 200 г

Сало курдючне - 1 ст. ложка

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Кінза - 30 г

Петрушка - 30 г зелені

Часник - 2 зубчики

Бульйон м'ясний - 1 склянка

Помідори - 2 шт.

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний горошком

Сіль

Directions

1Баранину нарізати по 2 шматки на порцію. Картоплю нарізати кубиками. Лук нашаткувати соломкою. Укласти в горщики та посолити.

2Баклажан розрізати уздовж навпіл, видалити середину, нафарширувати курдючним салом, змішаним з частиною подрібненого перцю та рубаної зелені, розрізати впоперек на 2 частини ту покласти на м'ясо.

3Залити томатом, розведеним бульйоном з товченим часником, додати перець.

4Тушкувати в духовці 1‑2 години.

5Незадовго до готовності додати лавровий лист, нарізані дольками помідори, сіль і спеції.

6Подавати в горщиках, посипавши рубаною зеленню.

00:00