Кульки сирні з морквою та горіхами
закуски вегетаріанське, дитяче
23 Лютого, 2019
Школа гастронома 2009 №21 (143) Ноябрь
- Prep: 1 hr 15 mins
- Cook: 25 mins
- Yields: 6 порцій
Ingredients
Сир м'який з духмяними травами - 125 г
Сир (творог) - 150 г
Сметана або майонез - 2 ст. ложки
Морква - 3 шт. середніх
Оливки без кісточок - 10 шт.
Петрушка - 4 гілочки
Кеш'ю - 50 г
Хліб білий - 1 жменя свіжих крихт
Directions
1З сиру зрізати тонку білу корочку. Змочуючи ніж водою, нарізати сир маленькими шматочками.
2Покласти нарізаний сир, сир (творог) і сметану або майонез в чашу блендера. Збити в однорідну масу. Перекласти у миску.
32 морквини очистити та натерти на дрібній тертці, трошки віджати. Оливки дрібно порубати.
4Додати моркву й оливки в сирну масу, перемішати, накрити харчовою плівкою та поставити в холодильник на 1 годину.
5З охолодженої маси скачати вологими руками кульки діаметром приблизно 3 см.
6ПАНІРОВКА: Петрушку подрібнити. Горіхи порубати в крихту. Змішати в мисці хлібні крихти, горіхи та зелень. Висипати паніровку на плоске блюдо.
7Обваляти сирні кульки в суміші горіхів і зелені. Поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
8Очистити залишки моркви та за допомогою овочечистки нарізати з неї тонкі широкі стрічки.
9Кульки викласти на блюдо, прикрасити стрічками з моркви.