сирні кульки з морквою та горіхами
сирні кульки з морквою та горіхами

Кульки сирні з морквою та горіхами

    ,

23 Лютого, 2019

Школа гастронома 2009 №21 (143) Ноябрь

  • Prep: 1 hr 15 mins
  • Cook: 25 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Сир м'який з духмяними травами - 125 г

Сир (творог) - 150 г

Сметана або майонез - 2 ст. ложки

Морква - 3 шт. середніх

Оливки без кісточок - 10 шт.

Петрушка - 4 гілочки

Кеш'ю - 50 г

Хліб білий - 1 жменя свіжих крихт

Directions

1З сиру зрізати тонку білу корочку. Змочуючи ніж водою, нарізати сир маленькими шматочками.

сирні кульки з морквою та горіхами

2Покласти нарізаний сир, сир (творог) і сметану або майонез в чашу блендера. Збити в однорідну масу. Перекласти у миску.

сирні кульки з морквою та горіхами

32 морквини очистити та натерти на дрібній тертці, трошки віджати. Оливки дрібно порубати.

сирні кульки з морквою та горіхами

4Додати моркву й оливки в сирну масу, перемішати, накрити харчовою плівкою та поставити в холодильник на 1 годину.

сирні кульки з морквою та горіхами

5З охолодженої маси скачати вологими руками кульки діаметром приблизно 3 см.

сирні кульки з морквою та горіхами

6ПАНІРОВКА: Петрушку подрібнити. Горіхи порубати в крихту. Змішати в мисці хлібні крихти, горіхи та зелень. Висипати паніровку на плоске блюдо.

7Обваляти сирні кульки в суміші горіхів і зелені. Поставити в холодильник мінімум на 1 годину.

сирні кульки з морквою та горіхами

8Очистити залишки моркви та за допомогою овочечистки нарізати з неї тонкі широкі стрічки.

9Кульки викласти на блюдо, прикрасити стрічками з моркви.

сирні кульки з морквою та горіхами

00:00