Чізкейк з полуницею
Чізкейк з полуницею

Чізкейк з полуницею

    

11 Березня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

ДЛЯ ОСНОВИ:

Печиво - 300 г

Масло вершкове - 100 г

Кориця мелена

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир вершковий або сирна (творожна) маса - 500 г

Сметана - 500 г

Цукор - 200 г

Желатин - 20 г

Лимон - 0,5 шт.

Вода - 100 мл

Ванілін

ДЛЯ ВЕРХНЬОГО ШАРУ:

Полуниця - 500 г

Желе зі смаком полуниці - 1 упаковка

Directions

1Видалити у полуниці чашолистки, розрізати ягоди навпіл.

2Залити желатин холодною кип'яченою водою та залишити для набухання на 10 хвилин.

3Розвести готове желе відповідно до рекомендацій на упаковці.

4Подрібнити печиво в блендері в дрібну крихту. Додати розм'якшене вершкове масло та корицю, ретельно перемішати.

5Вистилати дно та стінки роз'ємної форми пергаментом. Викласти масу з печива, утрамбувати і помістити в холодильник, поки готується начинка.

6НАЧИНКА: З'єднати вершковий сир, сметану, ванілін і цукор. Збивати 5‑6 хвилин до повного розчинення цукру. Не зупиняючись, додати розігрітий желатин і лимонний сік.

7Викласти крем на основу, помістити в холодильник на 20 хвилин.

8Прикрасити чізкейк половинками полуниці. Акуратно залити остиглим желе.

00:00