Курка в соусі сирно-томатному страви з птиці мультиварка 19 Березня, 2020 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Курка - 400 г філе Сметана 25‑30% - 200 г Сир твердих сортів - 100 г Томатна паста або кетчуп - 2 ст. ложки Вода - 100 мл Спеції Сіль Directions 1Нарізати філе курки на шматочки по 2‑3 см. 2СОУС: Змішати сметану з кетчупом, сіллю та спеціями. 3Викласти курку в мультиварку, залити її соусом, закрити кришкою та залишити маринуватися у вимкненій мультиварці на 1,5‑2 години. 4Влити воду, перемішати. Зверху посипати тертим сиром, не перемішуючи, закрити кришку та поставити на 1 годину режим «Тущкування». 5Готову страву перемішати. Подавати з гарніром. 00:00