2Розжарити олію в чаші мультиварки, покласти печінку та встановити режим «Смаження» на 20 хвилин, поперчити, посолити, вийняти та дати охолонути.
3Подрібнити цибулю, обсмажити на сковороді. Пропустити через м'ясорубку та додати до печінки. Влити вершки та ще раз всю масу пропустити через м'ясорубку. Додати 100 г вершкового масла та ретельно збити міксером.
4Печінкову масу викласти на харчову плівку рівним шаром і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
5Розтопити на водяній бані вершкове масло та нанести тонким шаром на печінкову масу. За допомогою плівки згорнути масу в рулет і прибрати в холодильник на 2 години.
6Перед подачею на стіл прикрасити подрібненою зеленню й арахісом.