111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Курка - 350 г м'якоті
Свинина маложирна - 50 г
Шинка - 50 г
Язик відварний - 50 г
Шпик - 50 г
Хліб пшеничний - 50 г
Молоко - 1 склянка
Яйця - 1 шт.
Жир гарячий, витоплений зі свіжого шпику - 2 ст. ложки
Перець чорний мелений
Cіль
Directions
1М'якоть курки з власним жиром і шкірою, а також свинину двічі пропустити через м'ясорубку. Додати у фарш замочений в молоці черствий пшеничний хліб без скоринки, сире яйце, сіль і перець. Все перемішати і ще раз пропустити через м'ясорубку.
2Фарш розділити на 3 частини. Одну частину покласти в змащену маслом або жиром форму, на неї - по 25 г нарізаних брусочками язика, шинки та шпику. Зверху - другий шар курячої маси, а на нього покласти ще шар язика, шинки та шпику. Нарешті зверху - курячу масу. Поверхню розрівняти.
3Поставити форму в нагріту до 170°С духовку і довести до готовності.
4Остиглий хлібець нарізати скибочками, викласти на блюдо, прикрасити свіжими або маринованими огірками, зеленим горошком. Окремо подати майонез або готовий хрін з вершками.