Шашлик курячий з овочами
Шашлик курячий з овочами

Шашлик курячий з овочами

    

8 Січня, 2019

50 рецептов эротической кухни

Ingredients

Курка - 16 крилець

Цибуля - 250 г

Вино рожеве - 200 мл

Чебрець - 1 ч. ложка листочків

Лавровий лист - 1 шт.

Баклажани - 1 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Кетчуп - 3 ст. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Directions

1Цибулини очистити. Довести до кипіння суміш вина, солі, перцю, чебрецю та лаврового листа. У цій суміші тушкувати цибулини близько 15 хвилин. Остудити.

2Баклажан почистити та нарізати скибочками завтовшки в палець.

3Курячі крильця обполоснути холодною водою, промокнути насухо.

4Скибочки баклажана та крильця викласти до цибулин. Маринувати в холодильнику 2 години.

5Баклажани, крильця та цибулини наколоти упереміж на змащені олією шампури.

62‑3 ст. ложки маринаду змішати з олією. Обмазати цією сумішшю м'ясо.

7Перевертаючи, обсмажувати шашлик на грилі близько 15 хвилин.

8Маринад уварити до густоти, змішати з кетчупом. Подавати як соус.

00:00