1Крильця вимити й обсушити. Натерти їх сіллю та чорним меленим перцем і залишити на 30‑40 хвилин.
2Овочі вимити й очистити. Цибулю нарізати тонкою соломкою, а часник пропустити через часникодавилку. Дрібно посікти промитий кріп. Оливки нарізати кільцями.
3Налити на дно мультиварки олію та покласти курячі крильця. Включити режим «Випічка» на 10 хвилин.
4Перевернути крильця на інший бік та обсмажувати їх ще 10 хвилин. Перекласти курячі крильця в окремий посуд.
5У мультиварку покласти цибулю, часник та обсмажувати їх 10 хвилин в тому самому режимі.
6З томатів приготувати пюре. Додати в мультиварку томатну масу, оливки і перемішати. Покласти в томатний соус обсмажені курячі крильця та включити режим «Тушкування» на 50 хвилин.
7Майже готову страву посипати зеленню та тушкувати ще 10 хвилин.