Кекси шоколадно-кавові десерти, солодка випічка духовка 23 Лютого, 2020 Десерты с шоколадом (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 24 шт. Ingredients Борошно пшеничне - 2,5 склянки Шоколад - 250 г Кава розчинна - 1 ст. ложка Маргарин - 60 г Молоко - 300 г Яйця - 1 шт. Цукор - 1/3 склянки Сода - 1 ч. ложка Сіль - 0,5 ч. ложки Олія - 1 ст. ложка Directions 1Шоколоад натерти. Розтопити половину шоколаду з кавою, маргарином і молоком, безперервно збиваючи, при слабкому нагріванні. Охолодити. 2Яйце збити, з'єднати з борошном, цукром, содою і сіллю, додати шоколадну масу та залишки тертого шоколаду. 3Змастити формочки маслом, заповнити їх тістом і випікати кекси при 210°С 20 хвилин. Ближче до кінця випічки накрити кекси фольгою, щоб не підгоріли. 00:00