Крем шоколадний
Крем шоколадний

Крем шоколадний (молочний з желатином)

  

25 Вересня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Какао-порошок - 2 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Молоко - 0,5 склянки

Вершки - 1 склянка

Цукор - 4 ст. ложки

Желатин - 1 ч. ложка

Directions

1Желатин замочити в невеликій кількості води та залишити на 1 годину для набухання.

2Жовтки збити з цукром, додати какао та, помішуючи, підлити кипляче молоко, потім желатин.

3Остиглу масу замішати у збиті вершки.

4Розлити у формочки та поставити в холодильник.

5Перед подачею посипати тертим шоколадом.

00:00