Чогі
Чогі

Чогі

    

26 Травня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Буряк - 500 г

Кизил сушений - 0,5 склянки

Цибуля - 2 шт.

Кінза - 3 ст. ложки

Петрушка - 2 ст. ложки подрібненої зелені

М'ята - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Буряк відварити в шкірці або спекти у фользі в духовці, очистити та нарізати дрібною соломкою.

2Відварити в 1 склянці води сушений кизил, пропустити разом із відваром через друшляк, щоб вийшла пюреподібна маса.

3Нарізати цибулю, пряну зелень, перемішати з буряком і кизиловою масою, посолити та знову перемішати.

00:00