Рулька різдвяна закуски, страви з м'яса духовка, Різдво, святкове 8 Травня, 2020 1000 советов кулинару 2016 №4 Декабрь Ingredients Свинина - 1 рулька Зелена цибуля Петрушка свіжа Часник - 3‑4 зубчики Цибуля - 1 шт. велика Сіль Перц чорний мелений Паприка мелена Directions 1Свинячу рульку ретельно вимити, пошкребсти шкіру ножем. Потім зробити надріз і видалити кістку. Посолити, поперчити, присипати паприкою, втерти спеції в м'ясо руками. 2Присипати рубаним часником, викласти зелену цибулю та петрушку. Згорнути рулетом і зв'язати міцною ниткою або шпагатом. 3Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. 4У рукав для запікання викласти цибулю, зверху - рулет зі свинячої рульки, закріпити рукав з обох боків. 5Поставити в розігріту до 200°С духовку на 30 хвилин. 6Потім зменшити температуру до 170°С і запікати ще 1,5 години. 7Готовий рулет вийняти з рукава, повністю остудити, зняти нитки. 8Можна подавати як з гострим соусом, так і з нейтральним - вершковим або сирним. Можна подавати з гірчицею і навіть сметаною.Рулет зі свинячої рульки можна подавати як холодну м'ясну закуску. Начинку для рулету можна зробити на свій смак - кріп, петрушка, кінза. 00:00