100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 2 hrs
Yields: 2 л
Ingredients
Сливи - 1 кг
Яблука кислі - 500 г
Груші - 500 г
Манго - 1 шт. велике
Цукор коричневий - 300 г
Оцет яблучний - 100 мл
Вода - 500 мл
Цибуля ріпчаста - 400 г
Імбир - 20 г кореня
Часник - 3 зубчики
Гірчиця - 1 ст. ложка насіння
Коріандр мелений - 1 ч. ложка
Перець чилі сушений мелений - 1 ч. ложка
Кориця - 1 паличка
Сіль
Directions
1Видалити кісточки зі слив, нарізати їх тонкими дольками. Очистити яблука та груші від шкірки, видалити серцевину, нарізати дрібними кубиками. Очистити манго від кісточки та шкірки, нарізати дрібними кубиками. Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями. Очистити часник, пропустити через прес. Очистити імбир, нарізати слайсами.
2Скласти все в каструлю з товстим дном. Додати цукор, воду, оцет, гірчицю, коріандр, перець чилі, сіль, корицю. Поставити на вогонь, довести до кипіння та варити 45 хвилин на маленькому вогні, періодично помішуючи.
3Дати охолонути при кімнатній температурі.
4Витягти паличку кориці, розкласти чатні в стерилізовані банки та закрити.