Клафуті
Клафуті

Клафуті – Le clafoutis

  ,     

17 Червня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Борошно кукурудзяне або пшеничне - 125 г

Молоко - 1 склянка + 0,5 л

Яйця - 4 шт.

Цукор - 2 ст. ложки + для посипання

Вишня чорна або сорту Монморансі - 250 г

Directions

1Розвести борошно в склянці холодного молока. Змішати зі збитими яйцями та 2 великими ложками цукру. Розмішати гарненько цю суміш в мисці і додати, помішуючи дерев'яною ложкою, кипляче молоко (0,5 л).

2Паралельно вийняти кісточки з вишні та додати її в суміш.

3Вилити все на деко та помістити в помірно розігріту духовку.

4В середині приготування (через 15‑20 хвилин) посипати цукром і глазурувати при більш сильному вогні.

5Можна подавати як гарячим, так і холодним.

Літній десерт - наполовину лімузенський, наполовину перигорський

Рецепт Жінес-Лагранжа

00:00