Капкейк класичний
Капкейк класичний

Капкейк класичний

    

28 Квітня, 2020

Готовим в форме для кексов. Закуски. Завтраки. Десерты

Ingredients

Борошно - 1 склянка

Масло вершкове - 200 г

Цукор - 150 г

Ванільний цукор - 10 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 1 склянка

Розпушувач - 1 ч. ложка

Сіль - 1 щіпка

Цукрова пудра - 250 г

Directions

1Збити масло та цукор до однорідної маси. Додати яйця, ванільний цукор, сіль і продовжувати збивати. Борошно змішати з розпушувачем. Додати до масляно-яєчної суміші. Влити молоко. Вимішати до однорідної консистенції.

2Попередньо розігріти духовку до 180°C. Тісто викласти по формах, заповнюючи кожну максимум, ніж на 2/3. Випікати кекси 25 хвилин. Духовку при цьому не відкривати. Капкейки остудити.

3Приготувати масляний крем (за бажання, з кольоровим барвником).

4Остиглы капкейки прикрасити кремом і присипкою.

00:00