Готовим в форме для кексов. Закуски. Завтраки. Десерты
Ingredients
Борошно - 1 склянка
Масло вершкове - 200 г
Цукор - 150 г
Ванільний цукор - 10 г
Яйця - 2 шт.
Молоко - 1 склянка
Розпушувач - 1 ч. ложка
Сіль - 1 щіпка
Цукрова пудра - 250 г
Directions
1Збити масло та цукор до однорідної маси. Додати яйця, ванільний цукор, сіль і продовжувати збивати. Борошно змішати з розпушувачем. Додати до масляно-яєчної суміші. Влити молоко. Вимішати до однорідної консистенції.
2Попередньо розігріти духовку до 180°C. Тісто викласти по формах, заповнюючи кожну максимум, ніж на 2/3. Випікати кекси 25 хвилин. Духовку при цьому не відкривати. Капкейки остудити.
3Приготувати масляний крем (за бажання, з кольоровим барвником).