Компот з яблук осінніх і зимових сортів консервація 8 Січня, 2020 Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука осінніх і зимових сортів ДЛЯ СИРОПУ: Вода - 1 л Цукор - 200‑300 г / 250‑300 г Directions ВАРІАНТ 1: 1Яблука, цілі або нарізані, укласти в банки і залити киплячим сиропом, накрити кришками та витримати 3 хвилини. 2Потім сироп злити, нагріти до кипіння і залити ним плоди, витримуючи 3 хвилини. 3Злитий вдруге сироп знову нагріти до кипіння і по черзі заливати ним банки так, щоб сік пролився через край. 4Потім негайно закатати банки стерильними кришками і поставити їх перевернутими. 5При переробці великої кількості яблук сироп можна кип'ятити в 2‑3 каструлях одночасно. ВАРІАНТ 2: 1Яблука (з серцевиною або без неї) укласти в банки, залити гарячим сиропом, витримати в ньому 6‑8 годин. 2Після долити сироп і при 85°C пастеризувати: банки 1 л - 15 хвилин, 2 л - 20 хвилин, 3 л - 30 хвилин. 00:00